Biz Kimiz?
- 2019'den bu yana onlarca sanayi kuruluşuna hizmet
- Geliştirdiğimiz projeleri dünyanın bir çok ülkesine satıyoruz.
- Alanında Uzman Mühendis ve Teknik Kadro
- Onlarca Faydalı Model ve Patent Çalışmaları
Bize Ulaşın
İstek ve talepleriniz için bize ulaşın..
Robotik Kontrol
Endüstriyel robot; üretim sürecinde sürekli tekrar eden, rutin görevleri yerine getirir. Tek bir amaç için tasarlanır, planlanır, kurulur ve başlatılırlar. Çeşitli boylarda üretilmekle birlikte genellikle çok büyük ölçülerde olduklarından dolayı geniş alan kaplar ve sabit bir konumda kalırlar. Bu robotların çalışma prensibi, insanların çalışma prensibinden farklıdır. Genellikle insanların fiziksel olarak yapmasının pek mümkün olmadığı işleri üstlenirler. Parça üretimi, montaj, ağır yüklerin taşınması gibi işlerde kullanılırlar. Çalışma hızı ve prensibi nedeniyle güvenlik kafesi içine yerleştirilmeleri gerekir, aksi durumda çalışan sağlığı ve güvenliği için risk oluşturabilirler.
Robotların Faydalar
- Verimliliği Arttırmak
- Geliştirilmiş Kalite
- Geliştirilmiş Çalışma Ortamı
- Artan Karlılık
- Daha Uzun Çalışma Saatleri
- Prestij

Robotik Süreç Otomasyonu
Robotik Süreç Otomasyonu (Robotic Process Automation-RPA), yüksek hacimli, tekrarlanabilen, önceden belirlenen görevlerin makineler tarafından öğrenildiği teknolojidir. Yazılım robotlarının insanları taklit edebildiği bu sistem e-posta kontrolünden fatura kesmeye kadar pek çok işlemin, hata ve risk payının sıfıra indirilerek yapılmasına olanak tanıyor. 7/24 çalışabilen sistem ayrıca, operasyonel yüklerin azaltılmasını ve çalışanların daha verimli işlerde yer almasını sağlıyor.
Endüstriyel otomasyon ise insanların üretim süreçlerinde makineler ve robotlar ile birlikte hareket etmesi olarak tanımlanıyor. Bu noktada otomasyonun türünü, kimin hangi işi ne kadar üstlendiği belirliyor. İnsanlar ile makinelerin işleri paylaştığı otomasyon sistemleri yarı otomasyon sınıfına giriyor. Robotların ve diğer makinelerin yoğun olarak kullanılması ise tam otomasyonu beraberinde getiriyor.



